top of page
קצת על המתכון
מקור חלבון וסידן אידיאלי עבור אלו שמתאמנים.
מנה קלילה לכל עונות השנה שאפשר לאכול חמה או קרה, בשילוב סלט רענן, מרק מנחם
מרכיבים
2 ביצים L
2 גביעי יוגורט
2 פרוסות גאודה / מוצרלה או 2 כפות מוצרלה מגורדת
ירק לבחירתכם: זוקיני, קישוא, תרד, מנגולד, פטריות, כרישה, כרובית, ברוקולי
ניתן לשלב כמה ירקות יחד3 כפות שיבולת שועל או 2 כפות קמח כוסמין
מלח, פלפל
כפית אבקת אפייה
הכנה
שלב 1
מחממים תנור ל-180 מעלות
שלב 2
מערבבים את כל המצרכים יחד ומעבירים את התערובת לתבנית בגודל XX
שלב 3
אופים כ 40 דק (תוסיפו עוד 5 דק נוספות אם אתם אוהבים קריספי)
bottom of page